Calea Victoriei nr 83-85,sector 1,Bucuresti
0758.513.199
-

Articolele vestimentare ce poarta semnatura Dsquared ofera un stil vestimentar unic si original

Inca de la infintarea brandului Dsquared, fratii gemeni Dean si Dan Caten au dorit sa ofere o garderopa completa in ceea ce priveste vestimentatia  femeilor si a barbatilor.  Prin creatiile lor vestimentare purtate de marile vedete internationale au facut ca acest brand Dsquared sa fie unul la moda si extrem de des intalnit in marile reviste de moda. Totodata purtarea acestui brand de catre vedete la marile evenimente de moda si nu numai au dus la aparitii nenumarate  in mass media ceea ce a condus la o crestere si mai mare a notorietatii marcii Dsquared.

Tinute Dsquarcreatorii brandul dsquareded pentru barbati

 

In ceea ce priveste tinutele barbatilor, Dsquared le pune la dispozitie o serie de articole  vestimentare ce le ofera posibilitatea sa adopte niste outfit-uri unice ce le confera un statut exclusivist facand parte astfel dintr-un grup select al celor care poarte haine cu semnatura Dsquared.  Hainele Dsquared acopera o serie de articole vestimentare adresate atat stilului casual cat si office.  Articolele Dsquared ce se adreseaza  stilului casual includ haine precum pantaloni scurti, tricouri, camasi casual, bluze si nu numai. In aceasta perioada calda a anului tricourile sunt la mare cautare, fiind niste articole sezoniere cu o frecventa mare de purtare de catre barbati. Tricourile  marca Dsquared sunt disponibile in modele atat simple cat si cu imprimeuri, multe din ele avand logoul Dsquared. Acest fapt se datoreaza statutului pe care il ofera celui care il poarta, atat social cat si vestimentar in randul celorlalti din jur.

Pantalonii fac si ei parte din articolele Dsquared atat cei de tip jeans cat si cei de tip trening. Acestia din urma sunt purtati cu o frecventa mare de catre barbatii care prefera stilul sportiv si casual in acelasi timp.

Articole Dsquared pentru doamnele ce isi doresc tinute unice

In ceea ce priveste doamnele, acestea au la dispozitie o serie de articole marca Dsquared ce le ofera o multitudine de alternative pentru tinutele lor indiferent de preferintele vestimentare ale acestora.  Desi camasile sunt considerate mai mult articole vestimentare pentru barbati, Dsquared reuseste prin gama de camasi pentru femei sa le ofere acestora posibilitatea de a purta astfel de haine intr-un mod foarte feminin si cu mult bun gust. Din gama creata de fratii Deam fac parte atat camasi cu maneci lungi clasice cat si fara maneci, acestea fiind printre pereferatele doamnelor mai ales in sezonul cald.

Din gama adresata femeilor nu puteau lipsi rochiile acestea fiind unele din articolele care ofera cea mai multe senzualitate si feminine unei doamne.  Rochiile Dsquared si-au castigat notorietatea prin aparitia lor in revistele de moda care ilustrau vedete precum Jennifer Lopez si Madonna purtand rochii marca Dsquared.

Din colectia noua de tricouri create de fratii Dean fac parte acele modele cu guler in forma de V lung oferind posibilitatea de a purta un articol de firma si in acelasi timp cea care il poarta sa se simta confortabil in acelasi timp.