Calea Victoriei nr 83-85,sector 1,Bucuresti
0758.513.199
-

Blugi Dsquared: barbatii aratosi ii poarta pentru a arata si mai bine

Intotdeauna, ceea ce face diferenta dincolo de aspectul fizic si postura este vestimentatia. Pentru un aspect care denota siguranta si stil, hainele de firma sunt obligatorii si recomandate pentru calitatea materialelor, pentru modelele incredibile si pentru tentele cromatice care uimesc intotdeauna. Si cum in analiza unei vestimentatii se incepe de jos in sus, blugii Dsquared originali vor aduce multe plusuri intregului outfit masculin.

Barbatii aratosi nu pot sa greseasca prin purtarea de blugi comuni decat daca doresc sa se identifice cu oamenii fara preocupare pentru imagine si fara simt estetic. Cine devine trendsetter va incerca intodeauna sa comunice si prin vestimentatie calitatile care l-au adus in aceasta pozitie de putere in cadrul unei comunitati cu interes pentru moda. Legatura dintre uriasul brand Dsquared2 si impozantii barbati din Romania se face in primul si in primul rand prin acesti minunati Dsquared jeans, iar asta trebuie sa insemne o oportunitate si o ocazie de neratat.

Blugii Dsquared de barbati, apreciati pana la adoratie

Dsquared este o firma de jeans care nu dezamageste; fratii Dean si Dan Caten au avut grija sa aduca modelele de blugi Dsquared2 la inaltimea celorlalte haine de firma care sunt pur si simplu adorate de lumea fashion. Blugi lungi, scurti, in culori uni, cu rupturi sau aplicatii – din fiecare categorie reiese cate o pereche de blugi Dsquared care sa fie purtati din nou si din nou, fara oprire.

Exista de asemenea si blugi produsi de Dsquared precum Sexy Twist Jean, care urmeaza linia picioarelor si sunt negri, pentru a acoperi si dorintele barbatilor de a emana un stil total si sex appeal, intr-o varianta alb-negru care printre atatea culori pestrite de pe strada sa se remarce drept o alura de rang inalt, drept o aparitie irezistibila.

Jeansii Dsquared repozitioneaza standardele vestimentare

Cel mai fericit caz este cel in care se asociaza blugi Dsquared si camasi originale sau tricouri cu insemne grafice, pentru momentele mai relaxate din zi sau din seara, pentru weekend, pentru plimbari, petreceri sau city break-uri. Blugii sunt modul universal de a exprima lejeritate modelata de stil; altfel spus, intelesul actual al blugilor nu mai are nimic de-a face cu rangul doi vis-a-vis de pantaloni. Acum blugii reprezinta principalii pantaloni, pantalonii castigatori. La randul lor, blugii Dsquared pentru barbati castiga si se dedica numai castigatorilor.

Acesti blugi casual sunt superiori blugilor eleganti in multe situatii. Societatea de astazi este intr-o furibunda repozitionare a standardelor vestimentare, designerii contribuind intr-o oarecare masura la acest lucru oferind jeansi Dsquared2; barbatii tineri, aratosi, au continuat procesul de schimbare prin adoptarea stilului propus de hainele de firma de la case de moda precum Dsquared2.

Asadar, pentru un aspect lejer dar sofisticat, pentru un look fresh dar impecabil, blugii de firma bine alesi sunt solutia. Dsquared2 si jeansii sai sunt aici pentru fiecare barbat care este preocupat si de cum arata si de cum se imbraca.

Related Posts