Calea Victoriei nr 83-85,sector 1,Bucuresti
0758.513.199
-

Christian Louboutin, Alexander Mcqueen si Michael Kors – designerii care ofera haine de firma originale dorite de catre orice femeie

Articolele vestimentare create de acesti designeri au devenit unele din cele mai renumite pe aceasta piata de fashion adresata doamnelor pentru care vestimentatia are un rol important in viata de zi cu zi. Acesti mari designeri au creat de-a lungul timpului articole vestimetare precum pantofi, genti, rochii si nu numai care au ajuns atat de ravnite incat fiecare vedeta internationala le poarta in special la marile evenimente de moda si nu numai, acolo unde mass media globala este prezenta la tot pasul.

Una din cele mai renumite genti create vreodata de vreun designer este fara discutii Michael Kors. Gentile de firma ce ii poarta numele sunt purtate de marile vedete din showbizzul mondial cum ar fi Jennifer Lopez, Michelle Obama si nu numai. Purtarea gentilor Michael Kors de catre aceste vedete cunoscute, la marile evenimente au facut ca gentile cu acelasi nume sa aiba aparitii frecvente in mass media mondiala fapt ce le-a adus un prestigiu si mai mare facand ca orice doamna sa isi doreasca un astfel de accesoriu vestimentar. Gentile Michael Kors au reusit sa devina o piesa vestimentara de nelipsit din garderopa multor femei si datorita faptului ca au o mare versatilitate putand fi purtate la multe outfit-uri atat casual cat si office.

Genti si pantofi de dama de renume

christian Louboutin - mare designer de pantofi

Un alt mare designer cum este Christian Louboutin a creat celebrii pantofi cu talpa rosie ce ii poarta numele, acestia fiind apoape la fel de renumiti precum gentile Michael Kors. Folosind o promovare asemanatoare cu cea a lui Michael Kors, designerul a reusit sa faca din pantofii ce ii poarta numele o piesa vestimentara de nelipsit din garderopele multor doamne cu un stil de viata ridicat si cu venituri mari.

Succesul acestor pantofi Christian Louboutin este dat si de cifrele care arata designerul cu acelasi nume vinde annual peste jumatate de milion de astfel de articole vestimentare preturile variind de la 400-500 de dolari la 5000-6000 mii. De curand designerul a inceput sa comercializeze atat genti pentru femei cat si pantofi barbatesti doriind astfel de extinda calitatea si notorietatea pantofilor cu talpa rosie si la alte produse create de el.

Alexander Mcqueen – designerul hainelor de lux

Alexander Mcqueen este unul din cei mai cunoscuti designeri din lume, acesta reusind sa se faca cunoscut pentru hainele ce ii poarta numele si pe care le poarta persoanele din lumea buna a showbizz-ului mondial . Hainele create de el sunt comercializare de catre multe dintre magazinele de lux atat offline cat si online.

Unul din magazinele unde se gasesc articole vestimentare create de cei trei mari designeri este Dresslikehell acesta fiina atat in format fizic pe Calea Victoriei sau puteti intra pe site-ul www.dresslikehell.ro acolo unde veti gasi cele mai noi colectii de articole vestimentare ce poarta semnatura celor 3 mari designeri prezentati mai sus.

Related Posts