Calea Victoriei nr 83-85,sector 1,Bucuresti
0758.513.199
-

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Urmatorii termeni si conditii reglementeaza utilizarea site-ului nostru („www.dresslikehell.ro„).

Produsele achiziţionate de pe www.dresslikehell.ro sunt vandute de catre compania Barloiu Mara Cristina Intreprindere Individuala.
Solicitarile de informatii pot fi facute de la sectiunea CONTACT

METODE DE PLATA

Plata produselor si  a costurilor aferente transportului acolo unde este cazul se face prin una dintre optiunile indicate in formularul de comanda.

CONDITII DE RAMBURSARE

Puteti returna produsele achizitionate de lawww.dresslikehell.ro, fara penalitati si fara a preciza un motiv, in termen de paisprezece (14) zile lucratoare de la primirea lor.

Rambursarea valorii unei comenzi se face atunci cand urmatoarele conditii au fost indeplinite in totalitate:
Produsele nu trebuie sa fi fost folosite, purtate, spalate sau deteriorate;
Eticheta de identificare trebuie sa fie inca atasata produselor, acestea sa fie neutilizate, in ambalajul original, si cu toate documentele originale.
Va reamintim sa probati produsul fara sa-i scoateti eticheta, deoarece Dresslikehell nu accepta returnarea produselor decat in cazul in care acestea sunt in aceeasi stare in care au fost livrate la dumneavoastra.
Produsul trebuie sa ajunga la magazinul nostru: Romania, Bucuresti, Calea Victoriei 83-85, in termen de 14 zile lucratoare de la data la care ati primit comanda.
Livrarea se va face cu acelasi curier utilizat de noi (Sprint Curier), si taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra.
Daca una dintre aceste conditii nu este indeplinita, www.dresslikehell.ro nu va accepta rambursarea si coletul va fi trimis inapoi iar taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra.
Dupa ce am primit coletul de la dumneavoastra si am verificat ca toate conditiile sa fie indeplinite, veti primi un e-mail care sa confirme ca rambursarea dumneavoastra a fost acceptata.
Timpul de rambursare nu va depasi 30 de zile de la data returnarii.
Contravaloarea rambursului se va face prin virament bancar, si NUMAI in contul persoanei care a plasat comanda.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului  este proprietatea  societatii Barloiu Mara Cristina Intreprindere Individuala.

Indicatii despre produse si preturi

Pe www.dresslikehell.ro, oferim spre vanzare produse de lux de inalta calitate. Aceste produse sunt achiziţionate de catre societatea Barloiu Mara Cristina II  de la producatori sau distribuitori, si beneficiaza de garantia oferita de fiecare producator in parte.
Dresslikehell nu vinde produse second-hand, produse defecte sau produse de o calitate mai scazuta decat standardele de piata corespunzatoare.
Principalele caracteristici ale produselor sunt afişate pe www.dresslikehell.ro pe fiecare pagina de produs. Culorile produselor oferite spre vanzare pot sa nu corespunda exact cu realitatea, datorita browser-ului de Internet sau a monitorului utilizat.
Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificaţi preţul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.
Toate produsele vin cu o eticheta de identificare atasata. Nu scoateţi aceasta eticheta in cazul in care doriti sa returnati produsul achizitionat