Calea Victoriei nr 83-85,sector 1,Bucuresti
0758.513.199
-

Tricourile de firma Dsquared si Neil Barret – pentru barbatii ce doresc outfit-uri unice si confortabile

Odata cu venirea primavarii multi dintre barbati isi schimba garderopa sau incep sa isi cumpere articole vestimentare pentru sezonul cald care tocmai a sosit. Desi la prima vedere tricourile par unele din cele mai banale articole vestimentare in realitate nu este asa, multi barbati optand pentru tricouri originale de firma care sa le confere un look fashionable si unic.

Branduri mari precum Dsquared si Neil Barret ofera barbatilor tricouri de firma care sa le ofere un  look cool pe care si-l doresc in perioada calda a anului optand pentru un outfit simplu si casual de vara.  Tricourile originale Dsquared si-au castigat foarte multi fani de-a lungul timpului data fiind notorietatea acestui mare producator dar si faptul ca multe din vedetele internationale poarta haine cu aceasta marca.

Haine ce poarta semnatura Dsquared si Neil Barret – de nelispit din garderopele vedetelor

la ce tinute poti purta tricourile dsquared

Datorita fratilor Dean si Dan Caten brandul Dsquared a inceput sa devina de nelipsit  din garderopele multor barbati cu venituri mari si pentru care brandul pe care il poarta la hainele lor este foarte important in stilul vestimentar adoptat zilnic.

Faptul ca nume mari precum Madonna, Christina Aguilerra, Gwen Stefani si nu numai  poarta in mod regulat haine marca Dsquared au facut ca acest brand sa aiba o vizibilitate si notorietate mare in mass media. La multe din evenimentele internationale aceste vedete si nu numai adopta outfit-uri care sunt alcatuite printre altele de branduri precum Neil Barret si Dsquared.  Totodata preturile destul de ridicate ale tricourilor Dsquared le-au facut sa fie atat de exclusiviste si atat de dorite de  catre unii barbati.

Desi tricourile sunt in general articole vestimentare casual, un tricou original ce poarta semnatura Neil Barret poate reprezenta o piesa vestimentara cheie in orice tinuta indiferent de situatie si momentul zilei. Brandul ofera produsului unicitate, eleganta si exclusivitate totodata.  Un tricou Dsquared poate fi suficient ca outfit-ul sa fie unul de efect si usor de remarcat de catre ceilalti nemaifiind nevoie de alte articole vestimentare sofisticate.

Comparativ cu fratii Dean si Dan Caten, creatorul de moda Neil Barret a optat pentru un brand cu acelasi nume, printre articolele vestimentare create numarandu-se si tricouri pe care le regasim la tinutele multor personalitati din lumea intreaga.  Ca si alti designeri precum Michael Kors, Christian Louboutin, acesta a reusit sa devina unul din preferatii multor personalitati si numele lui sa apara pe multe din articolele vestimentare purtate de acestea.

Tricourile Nei Barret sunt unele din cele mai purtate haine  de firma in sezonul cald de catre barbatii care tin la imaginea lor vestimentare si care doresc ca indiferent de situatie ei sa se faca remarcati in randul celor din jur prin outfit-urile adoptate.

Atat tricourile Neil Barret cat si Dsquared2 se gasesc in diverse modele in magazine, modele uni pentru barbatii care prefera tinutele simple cat si modele cu diverse imprimeuri adresate barbatilor care doresc ca prin outfit-urile adoptate sa iasa in evidenta foarte usor.

Related Posts